Just ja!

De är ju guldbaggegalan idag=)


                                                               

Måndag

Första dagen på praktiken idag, verkar vara ett jätte bra ställe, ska bli skoj att vara där.

När dagen var slut väntade en liten överraskning på bilrutan... 350:- för att stå ca 5 meter fel parkerad... SUCK! kan ju tyckas att det finns viktigare saker i världen att ta i tur med, men vad vet jag.

Nu är jag trött som fan! väntar på att klockan ska bli nio så man kan lägga sig och kolla på CSI, eller så blir de the terminal. har inte riktigt besämt mej.
Jens jobbar EM och slutar ett i natt, de är inte kul, jag gillar inte att sova själv... Imorn har jag övertalat syster yster att komma hit, kul=)

G´natt!

FILMTIPS!

Har kollat på en film, två dagar i rad. När jag hade sett den en gång var jag tvungen att se den igen.
Kan verkligen rekomendera den för er som gillar filmer som utspelar sig för flera 100 år sedan.
The other Boleyn girl, verkligen bra!


Fredag...

Har varit i Säter hela dagen idag. Muntlig examination om kriser och truma, intressant, men nervöst. I slutet av dagen fick man en lapp från lärarna där det stod om man var godkänd eller ej.
 Jag måste ha rabblat ur mig något bra, för bra gick de. skönt!

Nästa vecka är det dags att börja den 18 veckor långa praktiken, nervöst och spännande:)

Ikväll blir en lugn kväll, lite vin och mys bara. Anette ringde och frågade om jag ville med ut på krogen. Jag är troligen en av de tråkigaste krog människorna som finns, tycker inte att de är roligt längre... Hellre går jag till en liten pub eller nåt, men de är de ju tyvärr inte så gott om här i Fagersta....
 


RSS 2.0